In English
NUIJANTALO, Onkkaalantie 102, Pälkäne

Nyt tyhjennysALE jopa -90 %
18.-20.8.2017
PE 11-16
LA 11-16
SU 11-16

Puh. 050 5979 659

Tutustu myös!
CAFÉ PUUSTI, Yliopistonkatu 50, Tampere
www.cafepuusti.fi
KAHVILA KAUPPA JUHLAT KOKOUKSET B&B YHTEYSTIEDOT


Mihi myö männää? 18.7.-13.8.2017

Evakkotie lapsen silmin -näyttely avoinna 18.7.-13.8.2017 Nuijantalossa Keltaisen Talon aukioloaikojen mukaisesti.

Kotoa lähteminen, kotieläinten menettäminen, uuteen paikkaan sopeutuminen ja monet muut evakkoelämään liittyvät asiat kuvataan lapsen näkökulmasta.
Näyttelyn toteutus yhteistyössä Kangasalan Karjalaseura ry ja Keltainen Talo

Muista myös!
SOTA LUO LAULUNSA pe 11.8.2017 klo 18
Tule kuulemaan lauluja Merikannosta Malmsteniin, saksalaisista suuriskelmistä suomalaisiin elokuvasävelmiin - ikivihreät muistojen laulut, sieltä jostakin... Sodan melskeissä syntyi Elämää juoksuhaudoissa ja jossain lainehti musiikki yli rajojen kuin Äänisen aallot...Korsun tunnelmiin johdattavat Seppo Hovi ja Aimo Kokkola.
Liput 10 e/kpl ennakkoon Keltaisesta Talosta, sis. kahvee ja korppu.
Järj. Pälkäneen Suomalainen Nuija yhteistyössä Keltainen Talo ja Pälkäneen kunta.Päivän paras hetki

Keltaisen Talon emännät leipovat kahvilaan aitoja, maistuvia makeita ja suolaisia makupaloja suvun perinteisillä, nykyhetkeen päivitetyillä resepteillä. Nauti lisäksi tuoretta tummapaahtoista suodatinkahvia ja teetä sekä kylmiä virvokkeita.

Kahvilamme maankuulu klassikkotuote ovat emännän leipomat herkulliset korvapuustit ja uutuutena suolaiset hiukopalat juustopuusti ja kreetanpuusti. Maista ja ihastu!
#ParasPuustiIkinä #BestCinnamonRollEver

Tuotevalikoima vaihtelee päivittäin. Talon tuotteet leivotaan omassa leipomossa alusta asti itse, ja saat ne aina tuoreina, juuri leivottuina ja paisttuina. Aineksina emäntä käyttää maukkaita ja laadukkaita raaka-aineita, kuten Vaahteramäen vapaiden Friida-ulkokanojen munia, luomuvehnäjauhoja ja oikeaa voita. Leivonnaiset ovat pääosin laktoosittomia.

Myös vaihtuvat gluteenittomat vaihtoehdot, kuten gluteeniton toscatorttu, porkkanakakku, lihapiirakka ja karjalanpiirakat ovat todella herkullisia! Gluteenittomat makeat leivonnaiset tulevat Pälkäneeltä Uusilähteenmäen leipomosta, jossa ne valmistetaan turvallisesti vain gluteenittomien tuotteiden valmistukseen tarkoitetuissa tiloissa.

Perheen leikki-ikäiset viihtyvät nostalgisten naulakoiden alle perustetussa Idan leikkikahvilassa, jonka kakut ja muffinssit näyttävät niin herkullisilta että melkein tekisi mieli haukata.

Keltainen Talo on kesäisin myös täydellinen motoristikahvila, sillä terassitilaa on runsaasti ja kahvila sijaitsee idyllisen pikitien varressa Pälkäneen keskustassa!

LEIPOESSANI muistelen usein lapsuuden lauantaisia leivontapäiviä, jolloin leivoimme yhdessä mummon, äidin ja siskon kanssa karjalaisia piirakoita, hämäläistä pullaa ja pehmeää hiivaleipää. Talvisin tuoksui myös ruisleipä ja maistui lämpöisenä suussa sulava setsuuri, karjalainen rusinaleipä. Miten hyvältä maistuikaan arinauunissa paistetun leivän kuori ja miten se tuoksui! Isä kasvatti viljan omilla pelloilla ja jauhoikin sen itse.
Keltaisen Talon keittiössä jauhot pöllyävät, taikinat nousevat ja kakut, pullat ja piirakat paistuvat. Muistatko Tuuloman tortun suussa sulavan maun? Entä millaisia muistoja paistuvien leivonnaisten tuoksu tuo sinulle?
Tulethan maistamaan makeita ja suolaisia herkkujamme ja muistelemaan omia maku- ja tuoksumuistoja. Ja kokemaan uusia!
Toivoopi emäntä HELI

Leivonnaisten sekä täytettyjen leipien ja salaattien raaka-aineiksi valitsemme mahdollisimman tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita lähi- ja luomutuotteita suosien, lisäaineita välttäen.

Kahvit ryhmällesi

Tehdäänkö Nuijantalosta Onkkaalan olohuone? Nuijansalin puolella tilaa riittää aina. Tule ja vietä hetki, jota täydentää kahvi- tai teekupponen ja maistuvat leivonnaiset. Istu ja nauti kiireettömyydestä. Tuo ystäväsikin - tai vaikka koko ompeluseura! Yli 10 hengen kahvittelu- tai kesäaamiaisryhmiltä toivomme ennakkovarausta!

 
TarinoitaPälkäne-infoYhteystiedot