In English
NUIJANTALO, Onkkaalantie 102, Pälkäne

Nyt tyhjennysALE jopa -90 %
18.-20.8.2017
PE 11-16
LA 11-16
SU 11-16

Puh. 050 5979 659

Tutustu myös!
CAFÉ PUUSTI, Yliopistonkatu 50, Tampere
www.cafepuusti.fi
KAHVILA KAUPPA JUHLAT KOKOUKSET B&B YHTEYSTIEDOT




















Kaunis arki

Nyt koitti mahtava tilaisuus tulla ostamaan se, mitä kesän mittaan ihastelit. Mikä parasta, saat sen nyt uloskantohintaan, jopa -90 % alennuksella! Nyt kaupasta raivataan ulos kaikki kesän tuotteet, kannattaa tulla heti!
Löydät PoistoALEsta mm. ihanat kynttilät, kynttilänjalat ja lyhdyt, Lapuan Kankureiden villahuivit ja pellavapyyhkeet, torkkupeitot, Talon saippuapalat, monenmoiset herkut ja paljon muuta.
Tee nyt edullisia hankintoja syksyn varalle, tuliaisiksi, lahjaksi, pukin konttiin...

Keltaisen Talon kauppa pursuaa tavaroita, jotka tekevät arjesta kauniin ja astetta paremman.

MAALAISROMANTIIKKAA kotiin tai vapaa-ajanasuntoon voit luoda huolellisesti valikoiduilla sisustustuotteillamme. Meiltä löydät muun muassa Affarin ja Ib Laursenin kynttilänjalat, lyhdyt ja muut sisustustuotteet sekä herkullisen valikoiman laadukkaita pöytä- ja kruunukynttilöitä. Majlegin tonttuja et voi vastustaa.

HEMMOTTELE ITSEÄSI tai ystävääsi! Kääriydy ihanan pehmeään Lapuan Kankurit -ponchoon tai huiviin ja piristä saunaosastoa uusilla pyyhkeillä. Ilahduta uudella korulla, Sägen loihtii niitä hopeasta ja kierrätetystä keramiikasta.

Notkuvat herkkuhyllyt

Herkkuhyllyjen keksejä ja suklaita on vaikea vastustaa. Terra Cretan huippulaadukkaat oliiviöljyt ja balsamicot kruunaavat raikkaat salaatit ja pastat. Suussa sulavat ranskalaiset marengit ja italialaiset mantelikeksit kannattaa varata tuliaisiksi. Hyvän aterian päättävät hienot kahvi- ja tee-elämykset. Herkkuja on nyt entistä enemmän myös kotimaasta ja luomutuottajilta.

Kotiseudun hyväksi

Keltainen Talo tukee kotiseutuyhdistystä ja Rauniokirkon kunnostusta. Keltaisessa Talossa on myynnissä molempien yhdistysten kannatustuotteita, esimerkiksi koruja. Tulot tuotteiden myynnistä tilitetään yhdistyksille lyhentämättöminä.

Tuo ryhmä ostoksille

Tuo ystävä- tai harrastusporukkasi shoppailemaan tai lähtekää vaikka työtiimin kanssa matkaan! Yhdessä ystävien kanssa kukin tekee uusia löytöjä ja mielenkiintoisia retkiä omaan makuun ja mieltymyksiin. Ostosten lomassa voitte maistella Talon emännän leipomia makeita ja suolaisia leivonnaisia tai nauttia vaikka kesäaamiaisen. Yli 10 hengen kahvitteluryhmiltä toivomme ennakkovarausta!
Jos aikaa riittää, voitte lähteä kävelylle idylliseen kylämiljööseen tai ihailla järviseudun maalaismaisemaa Syrjänharjun vesitornista. Tutustu myös Pälkäneen muihin matkailukohteisiin.
Ostoksille Pälkäneelle

 
TarinoitaPälkäne-infoYhteystiedot